Het andere gedicht

Gedichtenwedstrijd

.

Via mijn werk bij de bibliotheek kreeg ik een mail van de organisatoren van Het andere gedicht, of ik aandacht wilde besteden aan een bijzonder initiatief. Omdat het hier poëzie betreft en ook nog eens als doel heeft poëzie te verspreiden als stijlmiddel bij een groep verstandelijk gehandicapten kon ik hier natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Wat houdt Het andere gedicht in?

Het Andere Gedicht is een landelijke poëziewedstrijd voor iedereen vanaf 12 jaar met een verstandelijke handicap. Je hoeft geen ervaring met dichten te hebben.
Schrijf zelf een gedicht over het thema… PLEZIER! Het gedicht mag rijmen, maar dat hoeft niet. Je kunt dichten over jezelf, gebeurtenissen, dromen, verzinsels, mensen, dieren, gevoelens… Alles mag, zolang het gedicht maar in het Nederlands is en door jou verzonnen en geschreven is. Je mag ook een tekening maken bij het gedicht, dit is niet verplicht.
De mooiste gedichten komen in een feestelijke dichtbundel te staan. Deze bundel ligt straks in de boekwinkel en als je gedicht er in staat krijg je natuurlijk zelf een exemplaar.
Wil jij graag meedoen? Stuur jouw gedichten digitaal in via poezie.specialarts.nl of via de post naar: Special Arts, Het Andere Gedicht, Zonnehof 4a, 3811 NC Amersfoort. Je mag met één, twee of drie gedichten meedoen. Gedichten insturen kan tot uiterlijk 15 juli 2014. Wie weet win jij wel een plekje in de dichtbundel! 

.

andere gedicht

Geplaatst op 9 juni 2014, in Poëziewedstrijden en getagd als , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: