Dichtbundels te koop

Aanbieding !

Omdat het zomer is, omdat je altijd en overal poezie kunt lezen en omdat mijn derde bundel eraan komt:

‘ Zichtbaar alleen’  en ‘ Je hebt me gemaakt met je kus’  nu voor maar 25 euro!  (+ 2,50 verzendkosten) . Stuur me een mail met je naam en adres (woutervanheiningen@yahoo.com) dan stuur ik je de  boeken na betaling toe. Neem dit voordeel van 6 euro en haal deze twee mooie bundel in huis. Poezie van ondergetekende, foto’s van Ruben Philipsen en poezie van Alja Spaan nu voor maar 25 euro.

Vorige week heb ik de inhoud van mijn nieuwe bundel ‘Zoals in maart de wind graven beroert’  geredigeerd. De voorlopige datum van verschijnen is 21 oktober 2011. Hou dit web-log in de gaten voor meer informatie.

Geplaatst op 5 juli 2011, in Je hebt me gemaakt met je kus, Verkoop bundels, Zichtbaar alleen, Zoals de wind in maart graven beroert en getagd als , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

  1. Zet een link hierna toe op de OngehoordFB, en nu maar niet hopen dat het storm loopt, en dat ze het volgende week in huis willen hebben, :o)
    Op zich zou het leuk zijn, want twee van zulke mooie bundels voor 25 euro is geen geld……..misschien doe ik ze wel iemand kado, hoor je wel!
    P.s. dat je hier nu tijd voor hebt :o))

  2. Soms moet je de moeie voeten even laten rusten en andere dingen doen zoals je web-log bijwerken ( daar was vorige week even geen tijd meer voor).

  3. Ahaaa nou geniet er nog even van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: